Rödtott

Eftersom min fd röda hårfärg kom upp hos A, men knappt någon har sett den, så kommer här bildbevis.














Detta har visat sig bli en totalt meningslös blogg...ska försöka ändra på det någon dag. Först; fann lite bilder pre-rynkor:


















Gilbert grape squirrels

Måste ha något på i bakgrunden oavsett vad jag gör. För tillfället är det american dad som spelas. Såg precis ett avsnitt där "gilbert grape" återspelas med ekorrar. Tyvärr kunde jag bara finna klippet nedan att visa men i själva verket var mycket fler scener. Sjukt roligt =)

http://www.youtube.com/watch?v=erYqvIEiZ20#watch-main-area

Har väldigt roligt åt Gs eng ibland. G: "there will be hair coming up from the holes once we've put the coin in" (när vi skulle spela ett spel på en marknad vi gick förbi). J: "hair?? That's disgusting! I don't want to play that"! G: "No, sorry, not hair but wine" J: "Wine???????????? How does that work????? What are you talking about"? G: "Argh, not wine but Whind" J: "Yeah i don't know what that is but it sounds kind of funky. Let's go"

Senare på kvällen G: "have you ever heard of the Bogdanoff brothers"? J: "No, who are they, what do they do"?
G: "Umour" J: "What??" "G: "they are famous in france for umour" J: "I don't understand what you are saying...."

G: "My harm is hurting me and I am ungry" J: "what the ????"

Korrekt översättning: Hair = air, Wine/whind = wind, Umour = Humour, Harm = arm, Ungry = Hungry.

Här är bilder på the Umour brothers...





Fast ser det inte ut som att de har plastikopererat sig till det värre? Fann nämligen dessa bilder på dem också, inga skönheter där heller direkt men betydligt 'mildare' utseende nedan än ovan:






Döpt

En sista sak om CHABAL, en väldigt privat sådan ..så känsliga läsare kan sluta läsa här ;)
G har döpt en kroppsdel efter den massiva personen vi är besatta av för tillfället... "Do you want to meet CHABAL tonight, hehe" Så låter det här hemma..

Pratat om La reunion igen... G åker i Mars oavsett... hoppas kunna följa med men 1. något kanske dyker upp 2. får man verkligen lov att ta semester från sin "semester"?? Vi får väl se hur saker utvecklas...

Ser på en film som heter Cool runnings och är en verklighetsbaserad film som handlar om ett bobsledge team från Jamaica som deltar i winter olympics...och detta påminner mig om: den bästa simmaren equatorial guinea hade att skicka till the olympics 2000 i Sydney (han börjar simma efter 1.20min, de två han skall tävla mot blir diskvalificerade just innan tror jag då de hoppar i innan start):

http://www.youtube.com/watch?v=woYG6Uq6OVU&feature=related

Så jäkla roligt, och kanske tragiskt! Kul för honom dock att få deltaga + han satte iaf nytt personligt rekord! woho!!


a+

Jätten

...sen är han ju också så snygg! =) Väldigt hårig jag vet men tydligen började han vinna när han började låta sitt hår växa så han har inte velat klippa eller raka sig sedan dess...









CHABAL!!

Alltså denna man... Hjälten i Frankrikes rugbylag. Han fängslar mig, och G haha. Vi såg en dok om honom i helgen och sedan dess ligger vi och kollar youtube klipp med honom om kvällarna, ser vem som kan få sin röst att likna hans mest och refererar till honom kanske lite för ofta för att det ska anses normalt. G har dessutom blivit lite läskig nu då han hela tiden ska försöka lyfta mig och dra i mig för att demonstrera vad han hade kunnat göra om han hade varit CHABAL "hade jag varit CHABAL så hade jag nog kunnat ta dig i fötterna och hålla dig upp-och-ner i luften" och så försöker han göra det samtidigt som han säger det och jag får snabbt påminna honom om att han inte är CHABAL (caps pga att vi endast säger hans namn med hans egna mörka röst), eller säger att CHABAL nog hade kunnat äta mig och öppnar munnen så mycket han kan..ehhh oki... haha 
När vi var ute och åt igår så var vi egentligen båda mätta efter halva portionen men både stönade ut "CHABAL" och tryckte ner resten haha

störda oui oui =)

Så här förställer jag mig att asaguden Tor skulle se ut. Han är inte ens 2 m (men typ 1.98 eller något) och han är inte fyrkantig av muskler, men det känns som att han är en jätte jämfört med sina lagkamrater.

Första klippet här är hemskt första 2.40min- hard core musik i bakgrunden och visar hur CHABAL tacklar motståndarna...men sen, vid 2.40min strecket så övergår det till att visa honom privat hihihi där han är med i tv-program och när han serverar te och "leker" med en vän (3.20). Så söt men ändå ett beast.

Kan inte få nog. CHABAL is the Man!

http://www.youtube.com/watch?v=YVa7eCmLFk8&feature=related

Andra klippet: En reporter frågar om han får ställa en fråga på engelska och får svaret "No. We are in france, we speak french" haha of course liksom! Vad annat kan man vänta av en äkta fransman!

http://www.youtube.com/watch?v=wRiCMc8eLqs


Besök!

Blir aldrig något med mitt bloggande, sorry! Får bli bloggande i bilder istället tillsvidare! Ska ta tag i det snart =) Har haft brodern på besök nu i fyra dagar, förutom att han tog med sig vinterkylan från Sverige och jag nu är jätte förkyld så har det varit perfekt! Mycket trevligt!!

Helt ointressant följer här en hel del bilder på oss från förra helgen.

   

 

Har varit runt hela paris, bokstavligen, med J. Dag 1 gick vi från Voltaire till Chatelet där vi åt anka med mangosås (delisch =)) nedan, därefter gick vi på bio och såg Up in the air vilken jag tyckte var otroligt dålig. Jag led i salongen. Stor besvikelse med tanke hur omtalad den är.



Dag 2 åkte vi till Pantheon, gick sedan ner förbi Université de la Sorbonne, Saint Michel, Notre Dame och slutligen till Centre Pompidou. Planen var att gå in där (beroende på vilken utsällning) men det var givetvis stängt. Istället blev det varmchoklad på Starbucks i Chatelet. Sedan gick vi i lite butiker i Les Halles. Därifrån åkte vi till Place de la Concorde, gick runt lite och sedan genom tuilleries parken fram till Louvren (innan vi kom fram lyckades vi äta lunch för 300kr...Js glas coca cola kostade 90kr...90kr!!!!!!!!! nej, vi såg inte det innan. Eftersom jag har en personlighet som älter och älter så har jag fortfarande djup ångest för detta ;)). Från Louvren tog vi metron till Operan och gick därifrån till La Fayette där vi hängde tills G kom och mötte oss. Tillsammas åkte vi till Le marais där vi åt falafel (mitt favorit ställe, galet gott). Efter det åkte vi till Champs Elysees där vi hängde lite i butiker för att sedan spendera en evig tid till att försöka finna mitt favorit cafe, som givetvis inte existerar längre. Blev istället starbucks.

Jätte trevlig dag även om den ledde till en hemsk förkylning!

I närheten av Sorbonne. Tjusiga flaggan på typiska parisiska hus + balkonger.


Avenue brevid Trocadero (mycket nära eiffel tornet). Tjusigt! =)


Dag 3 vaknade vi till relativt blå himmel och sol. Vi gick till bastille och tog oss därifrån till Les Invalides där vi besökte Dome des invalides där Napoleon och hans män + bror ligger begravna. När vi kom ut från museet möttes vi av en vidrig snöstorm vilken höll i sig resten av dagen. Vi trotsade denna och begav oss till Trocadero. Därifrån gick vi till Alma Marceau där bron Diana dog i finns och ovanför denna en minnesfackla. Sen åkte vi vidare till Montparnasse där vi åt lunch. Tanken var att vi sedan skulle gå i butiker där men vi var för kalla och trötta så vi åkte hem istället och tog det lugnt några timmar innan G kom och joinade oss. Vi åt, drack och stack till Montmatre. Gick runt lite, kollade in moulin rouge och åkte sedan tillbaka till Bastille där vi drack öl!

Dome des invalides.    Louvren.          På Champs elysees.   I Tuilleries parken.                                     

Gs alla romflaskor från la reunion. Vid Trocadero framför eiffel tornet.
 

Hotel de ville


Sacre Coeur


La Fayette


Napoleons 4m höga kista. Not bad.




Dag 4. Idag åkte vi ut till La defense där vi mötte G och åt lunch. Vi gick runt lite i den mega stora shopping gallerian som finns där, handlade en hel del böcker, och J fann en raclette som han ville köpa. Den fanns inte på lager så vi åkte till den butiken där den enligt expediten skullle finnas, i Les Halles. Där fanns den ej så åkte till Republique där den enligt nästa expedit skulle finnas...nej, den fanns inte där heller och enligt sista expediten finns den inte i någon av butikerna utan den måste beställas. Visst måste man bara älska dem...nötterna...

Sen lämnade jag av J. Känns väldigt tomt nu. Dags att komma igång med jobbsök imorgon igen. Snart Stockholm. =)

Nu ska jag svälja ner ytterligare någon alvedon och åter däcka av! BONNE NUIT!


RSS 2.0